Kansanedustajaehdokas Antti Valpas numerolla 177, Helsinki

Vaaliteemani – Työtä ja Turvallisuutta

Olen ehdolla kevään 2015 eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä. Äänestysnumeroni on 177.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 19.4.2015 (ennakkoäänetys kotimaassa ke-ti 8.-14.4. ja ulkomailla: ke-la 8.-11.4.)


TEEMANI:

Työtä
Jokaisella suomalaisella on oikeus tehdä työtä. Julkisen vallan on perustuslain mukaan edistettävä työllisyyttä ja pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus työhön.

Käytäntö on kuitenkin osoittanut, että verotus ja byrokratiamme asettavat monesti esteitä, jotka estävät jokaista halukasta tekemästä työtä tai toimimasta yrittäjänä. Asia on näin erityisesti heidän kohdalla, jotka ovat olleet työttöminä pidempään, osatyökykyisiä tai heikosti koulutettuja. Tiedän tämän omasta kokemuksestani pitkäaikaisena nuorisotyöttömänä ja yrittäjyyttä harkinneena.

Haluan olla kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa siten, että työn vastaanottaminen tai yrittäjäksi ryhtyminen olisi kannattavampaa kuin työttömänä olo. Haluan edistää erityisesti osatyökykyisten työelämään pääsyä. Vates-säätiön selvitysten mukaan yhteiskuntamme säästäisi vuosittain jopa 800 miljoonaa euroa jos työllistäisimme 40.000 työelämän ulkopuolelle jätettyä, työtä haluavaa osa- tai täystyökykyistä vammaista.

Tämä tehdään uudistamalla verotusta ja antamalla kenkää järjettömälle työvoimabyrokratialle, jonka ei ole tarkoituskaan työllistää vaan ainoastaan kytätä ja kyykyttää.

Työ on parasta ja halvinta sosiaalista turvaa niin yhteiskunnalle kuin yksilöllekin. Mitä haavoittuvampi yksilö on, sitä tärkeämmäksi palkkatyö koetaan.


Turvallisuutta
Vapaa liikkuvuus. Vanhusten ja vammaisten katuryöstöt. Turvallisuuteen kohdistuvat määrärahojen leikkaukset. Poliiseja kortistossa. Ylityöllistetyt hätäkeskukset. Rehellisiltä metsästäjiltä ja ampuma-aseiden harrastajilta aseet pois. Puolustusvoimamme säästökuurilla. Uusi Lastensairaala lahjoitusvaroilla.

Kuulostaako tutulta? Kyse on tämän päivän Helsingistä ja Suomesta. Niistä otsikoista, joita olemme mediasta lukeneet ja kuulleet.

Työssäni eduskuntasihteerinä seuraan läheisesti maamme turvallisuusasioita käsittelevän eduskunnan hallintovaliokunnan työtä. Viime vuodet ovat olleet hallituspuolueilta jatkuvaa leikkausten sarjaa, jotka kohdistuvat maamme sisäiseen ja ulkoiseen turvallisuuteen.

Perussuomalaiset ovat eduskunnassa johdonmukaisesti vastustaneet tähän tilanteeseen johtaneita hallituspuolueiden maallemme haitallisia esityksiä, tuoden esille aidot vaihtoehdot.

Haluan olla vaikuttamassa siihen, että tulevaisuudessa säästöt kohdistuvat turvallisuuden sijasta tehottoman kehitysavun, EU-tukipakettien, pakkoruotsin ja maahanmuuton kaltaisiin menoihin.

 

Reserviläisliiton sertifioima ehdokas

Lasten ja nuorten kansanedustajaehdokas

 

 

 

Share
Valpas.info © 2006-2015 - Piirros © Hannu Lukkarinen Frontier Theme