Etusivu

Kuntavaaleista 2017
En ole ehdolla kunnallisvaaleissa. Syynä on nykyisen eduskuntaryhmän pääsihteerin työni sekä kunnallisten luottamustehtävien hoitamisen hankaluus; koskaan en voi tietää edes paria tuntia ennen kokousta ehdinkö osallistumaan luottamustehtävien hoitoon vai syttyykö jossain työmaalla “tulipalo” joka pitää hoitaa heti. Näitä on onneksi ollut vain muutamia ja ne ovat tulleet hyvissä ajoin mutta itselleni ajatuskin siitä, että varajäseneni ei ehdi paikalle johonkin kokoukseen koska saa tiedon tarpeesta vain hetkeä ennen ei sovi luonteelleni. On kaikkien kannalta reilumpaa keskittyä yhteen asiaan kunnolla ja ilman aikatauluhuolia uuden valtuuston ja kunnallisten elinten aloittaessa työnsä. Siksi en asettunut ehdolle.Olen kuitenkin julkistanut “Valppaan listan” sellaisista helsinkiläisistä perussuomalaista ehdokkaista joita voin suositella. Ehkä löydätte listaltani itsellenne sopivan vaihtoehdon tilalleni.

Listaan pääsee tästä.

Antti Valpas lähikuvaTervetuloa
Näiltä sivuilta löydät tietoa miehestä nimeltään Antti Valpas eli allekirjoittaneesta ennen ja nyt.

Työskentelen Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä pääsihteerinä, vastaten ryhmän hallinnosta sekä poliittisista linjauksista yhdessä ryhmäkanslian henkilökunnan ja kansanedustajiemme kanssa.

Poliittisiin luottamustoimiini kuuluvat Helsingin kaupunginvaltuuston varajäsenyys. Toimin lisäksi Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen 2. sote-jaoston jäsenenä sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n hallituksessa ja HUS:n diagnostisten palveluiden liikelaitosten johtokunnassa.

Miksi olen mukana politiikassa
Uskon, että asiat etenevät parhaiten vain tekemällä. Ehkäpä juuri tästä syystä on olemassa yhteisten asioiden ajaminen eli politiikka. Poliitikko eli ihmisten edustaja uskaltaa pistää itsensä peliin, uskaltaa edustaa ryhmää ihmisiä, toimien ikään kuin heidän asianajajanaan. Näen politiikan siten, että kansalaiset antavat toimeksiantoja, tehtäviä, joita poliitikko yrittää edistää halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämä tehdään yhteistyössä muiden päättäjien kanssa.

Jokainen toimeksianto alkaa ideasta, visiosta, jota kehitetään yhdessä. Etsitään kaikki ne väylät, joita pitkin asiaa voidaan edistää. Tarvitaan paitsi tietoa ja taitoa, myös ripaus onnea. Aina ei haluttua tulosta heti saavuteta. Tällöin tarvitaan uusi yritys. Ehkä kokonaan uusi suunnitelma. Ihmisten vilpitön kiitos onnistuneesti suoritetun tehtävän jälkeen on paras palkinto, mitä voi toivoa.

Haluan edistää tärkeiksi kokemieni asioiden toteutumista tekemällä. Uskon, että jokaisella suomalaisella on oikeus elää ja toimia yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa äänestäjieni etuja kovenevassa, kilpailuhenkiseksi muuttuneessa yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa suomalaisten itsenäisenä kansakuntana historian saatossa saavuttamia oikeuksia ja luovuttamattomia etuja.

Share
Valpas.info © 2006-2017 - Piirros © Hannu Lukkarinen Frontier Theme