Tiedote puoluesihteeri-ehdokkuudesta

Pääsihteeri Antti Valpas ehdolle Perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Julkaistu 8.1.2019

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Antti Valpas asettuu ehdolle Perussuomalaisten puoluesihteeriksi kesäkuussa 2019 Tampereella pidettävään puoluekokoukseen.

Helsinkiläinen 40-vuotias Antti Valpas on ollut perussuomalaisten jäsen vuodesta 2003. Aktiivipoliitikkona Valpas on keskittynyt sosiaalipoliittisiin kysymyksiin, erityisesti vammaisten asioihin. Hän on toiminut puolueen piirissä mm. Perussuomalaiset Nuoret ry:n toiminnanjohtajana vuosina 2006-2009 ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna ja valtuustoryhmän puheenjohtajana vuosina 2009-2012. Eduskunnassa hän on ollut töissä vuodesta 2007, aloittaen tuolloin perussuomalaisten kansanedustajan avustajana. Tällä vaalikaudella hän on toiminut eduskuntaryhmän kansliassa pääsihteerin tehtävässä.

”Tavoitteenani on, mikäli tulen valituksi, kehittää maan parasta puoluetta edelleen” toteaa Valpas. ”Erityistä huomiota saavat jäsenistön järjestelmällinen koulutus, ulkosuomalaisten tavoittaminen eri puolilla maailmaa sekä puolueen tiedotuksen vahvistus”.

”Uskon laajan ja pitkäaikaisen käytännöllisen ja ideologisen kokemukseni puolueestamme olevan suureksi hyödyksi puoluesihteerin tehtävässä. Kun olet itse ollut esimerkiksi pystyttämässä telttaa aamulla kello 7 sateessa taikka neuvottelemassa useita päiviä putkeen kunnan budjetista saatikka maamme hallitusohjelmasta, on sinulla melko hyvä käsitys mitä politiikan teko on parhaimmillaan, ja myös karmeimmillaan”.

Lopuksi Valpas toteaa, että ”Haluan puoluesihteerinä puolueorganisaation, joka voi perustellusti sanoa olevansa myös jäsenistönsä koulutuksella ja kansalle suunnatulla tiedotuksella mitattuna maan paras. Kenttätyössähän me olemme jo paras. Haluan lisäksi vahvistaa puheenjohtajan vaihtumisen myötä puolueeseen syntynyttä uutta demokraattisempaa johtamiskulttuuria paikallistasolta huipulle asti. Puolue ei ole enää Minä vaan Me.”

 

Lisätietoja antaa:
Antti Valpas
http://puoluesihteeri.valpas.info
s-posti: antti@valpas.info
puh. 050-574 1886

Share
Valpas.info © 2006-2019 - Piirros © Hannu Lukkarinen Frontier Theme