Muualla verkossa
Ryhdy faniksi!

Etusivu

Klikkaa ladataksesi painokelpoinen kuvaTervetuloa
Näiltä sivuilta löydät tietoa miehestä nimeltään Antti Valpas eli allekirjoittaneesta ennen ja nyt. Työskentelen tällä hetkellä Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä eduskuntasihteerinä ja olen Helsingin kaupunginvaltuuston varajäsen kaudelle 2013-2016. Vaikutan myös Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisessa 2. sote-jaostossa sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n hallituksessa ja HUS:n sairaanhoidollisten tukipalveluiden liikelaitosten johtokunnassa.

Miksi olen mukana politiikassa
Uskon, että asiat etenevät parhaiten vain tekemällä. Ehkäpä juuri tästä syystä on olemassa yhteisten asioiden ajaminen eli politiikka. Poliitikko eli ihmisten edustaja uskaltaa pistää itsensä peliin, uskaltaa edustaa ryhmää ihmisiä, toimien ikään kuin heidän asianajajanaan. Näen politiikan siten, että kansalaiset antavat toimeksiantoja, tehtäviä, joita poliitikko yrittää edistää halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämä tehdään yhteistyössä muiden päättäjien kanssa.

Jokainen toimeksianto alkaa ideasta, visiosta, jota kehitetään yhdessä. Etsitään kaikki ne väylät, joita pitkin asiaa voidaan edistää. Tarvitaan paitsi tietoa ja taitoa, myös ripaus onnea. Aina ei haluttua tulosta heti saavuteta. Tällöin tarvitaan uusi yritys. Ehkä kokonaan uusi suunnitelma. Ihmisten vilpitön kiitos onnistuneesti suoritetun tehtävän jälkeen on paras palkinto, mitä voi toivoa.

Haluan edistää tärkeiksi kokemieni asioiden toteutumista tekemällä. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oikeus elää ja toimia yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa äänestäjieni etuja kovenevassa, kilpailuhenkiseksi muuttuneessa yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa suomalaisten itsenäisenä kansakuntana historian saatossa saavuttamia oikeuksia ja luovuttamattomia etuja.

Kohdasta “CV” löydätte tietoa työhistoriastani ja yhteiskunnallisesta taustastani. Blogistani voitte lukea mietteitäni ajankohtaisista asioista.

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteella antti@valpas.info tai puhelimitse numeroon 050-561 4334.


Lähetä tämä kavereille
Blogiarkisto