Sekalaiset

Vain annettu ääni lasketaan

Säätiedotus lupaa sunnuntaiksi 28.10. aurinkoista säätä Helsinkiin, mikä jo itsessään on hyvä syy lähteä kävelylle ja käydä samalla äänestämässä. Jos syysaurinko ei kuitenkaan riitä äänestämisen syyksi on hyvä pitää mielessä, että vain äänestysuurnaan tiputetuilla äänillä on väliä ja nyt päätetään jälleen SINUN, arvoisa helsinkiläinen, tulevaisuudestasi seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Sinun ja lähimmäistesi sosiaali- ja terveyspalveluista, koulutuksesta, kunnallisverotuksesta ja liikkumisesta.

Perussuomalainen: mene ja äänestä sunnuntaina 28.10. omassa äänestyspaikassasi numeroa 702 ja olet vaikuttanut. Saat samalla oikeuden valittaa asioista ja valppaan asioidesi ajajan valtuustoon jälleen neljäksi vuodeksi. Vain annettu ääni lasketaan.

 

PS. Olen tavattavissa tänään perjantaina Sanomatalossa Kuntatorilla kello 17.30-19 ja huomenna lauantaina Jakomäen ostarilla kello 10-12 (Timo Soini paikalla kello 11.15), Kontulan ostarilla (Keskusaukio) kello 13-14 ja Rautatientorin Elielinaukiolla kello 14.30-16 (paikalla myös muita valtuustoryhmämme jäseniä kello 15).

Sunnuntaina olen kaupungintalolla neuvottelemassa Helsingin vuoden 2013 budjetista, joten en valitettavasti pysty vastaamaan mahdollisiin viime hetken tiedusteluihin. Puolueen vaalibileet ovat Bottalla Ostrobotnian juhlakerroksessa (Museokatu 10), ovet aukeavat kello 19.00. Tervetuloa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on VKShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
Antti Valpas © 2006-2014 Frontier Theme