Antista sanottua

“Antti on rehellinen suomalainen mies, johon voin luottaa asiassa kuin asiassa. Olemme olleet yhdessä Kuulonhuoltoliiton nuorisotoimikunnassa, Antti oli näissä asioissa vielä aloitteleva, kun itse olin jo pidempään touhuissa ollut mukana. Hyvin nopeasti Antti olikin perehtynyt asioihin ja tuntui kuin hän olisi ollut mukana kauemmin kuin minä! Antilta löytyi reilua asennetta, positiivista mieltä, järkeviä ajatuksia, jotka hän myös osasi perustella hyvin ja ennen kaikkea hän tuli toimeen kaikkien kanssa. Antin kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä ja olemme edelleen ystäviä, vaikka emme enää ole samoissa vapaa-ajan työryhmissä.”

– Mari, ystävä (2008)


“Melkein voisin olla valmis sanomaan, että kaima on kehno poliitikko. Vaikuttajana hän on siinä ihan hyvä, mutta ihmisten petkuttamisessa ja luikuripuheiden lausunnassa melkoisen kömpelö. Hän on rehellinen ja suorasanainen mies, joka ei mielistele muita oman etunsa tähden. Kaima tietää, mikä on parasta yhteiskunnalle ja myös yksilöille. Kaiman avulla sainkin työpaikan, joka puolestaan auttoi valmistumaan ammattiin. Hän on hyvä ystävä.”

– Antti, ystävä (2008)


“Antti Valpas on helposti lähestyttävä ja sydämellinen ihminen. Tämän piirteen huomasin heti alussa KHL:n (nyk. Kuuloliiton) nuorten toiminnassa. Antti on asioihin perinpohjin perehtyvä. Asia mihin Antti ryhtyy, hän tekee sen ottaen asioista selvää ja vieden asian loppuun erinomaisesti. Antti on toiminut mukana ahkerasti KHL:n järjestötoiminnassa mm. Nutossa.”

– Susanna, ystävä (2008)


“Antti Valpas osoittautui yrityksemme työtehtävissä mieheksi, joka tekee eikä meinaa ja tekee minkä lupaa. Toivotan menestystä uusissa haasteissa!”

– Harri, entinen esimies (2007)


“Äänestin Anttia jo (vuoden 2007) eduskuntavaaleissa hänen rehtiytensä ja suoraselkäisyytensä takia, vaikka hänen edustamaansa puoluetta en muuten kannatakaan.”

– Salla, ystävä (2008)


“Puolueen sosiaalista omatuntoa edustavat muun muassa… Antti Valpas…”

– Helsingin Sanomat (1.11.2008)


“Jos helsinkiläinen äänestäjä on erityisen kiinnostunut sosiaalipoliittisista kysymyksistä tai vammaisten oikeuksista, en suosittele hänelle itseäni vaan valtuustokollegaani Antti Valpasta.”

– Jussi Halla-aho blogissaan (1.12.2010)


“Valpas on profiloitunut sosiaaliasioissa ja rajakarjalaisten jälkeläisenä ollut huolestunut vähemmistökielen asemasta, nimittäin karjalan kielestä rajan takana. Tuntee lainsäädäntötekniikkaa, tunnetaan pääkaupungin kunnallispolitiikassa yhteistyökykyisenä poliitikkona. Ei ihan täytä kiilusilmäisen tuntomerkkejä siis.”

– Kirjailija Markus Leikola Fabula Rasa-blogissaan (Image.fi) kevään 2015 hallitusneuvotteluiden maahanmuuttoa koskevista neuvottelijoista.
(12.5.2015)

Share
Valpas.info © 2006-2019 - Piirros © Hannu Lukkarinen Frontier Theme