Etusivu

Antti Valpas lähikuvaTervetuloa
Näiltä sivuilta löydät tietoa miehestä nimeltään Antti Valpas eli allekirjoittaneesta ennen ja nyt.

Työskentelen Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä pääsihteerinä, vastaten ryhmän hallinnosta sekä poliittisten linjausten toimeenpanosta yhdessä ryhmäkanslian henkilökunnan ja kansanedustajiemme kanssa.

Miksi olen mukana politiikassa
Uskon, että asiat etenevät parhaiten vain tekemällä. Ehkäpä juuri tästä syystä on olemassa yhteisten asioiden ajaminen eli politiikka. Poliitikko eli ihmisten edustaja uskaltaa pistää itsensä peliin, uskaltaa edustaa ryhmää ihmisiä, toimien ikään kuin heidän asianajajanaan. Näen politiikan siten, että kansalaiset antavat toimeksiantoja, tehtäviä, joita poliitikko yrittää edistää halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämä tehdään yhteistyössä muiden päättäjien kanssa.

Jokainen toimeksianto alkaa ideasta, visiosta, jota kehitetään yhdessä. Etsitään kaikki ne väylät, joita pitkin asiaa voidaan edistää. Tarvitaan paitsi tietoa ja taitoa, myös ripaus onnea. Aina ei haluttua tulosta heti saavuteta. Tällöin tarvitaan uusi yritys. Ehkä kokonaan uusi suunnitelma. Ihmisten vilpitön kiitos onnistuneesti suoritetun tehtävän jälkeen on paras palkinto, mitä voi toivoa.

Haluan edistää tärkeiksi kokemieni asioiden toteutumista tekemällä. Uskon, että jokaisella suomalaisella on oikeus elää ja toimia yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa äänestäjieni etuja kovenevassa, kilpailuhenkiseksi muuttuneessa yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa suomalaisten itsenäisenä kansakuntana historian saatossa saavuttamia oikeuksia ja luovuttamattomia etuja.

Share
Valpas.info © 2006-2019 - Piirros © Hannu Lukkarinen Frontier Theme